Η ιστορία μας - Η Raben INTERTRANS -Raben Intertrans

Η ιστορία μας

Στο πλαίσιο της διαρκούς και αέναης κίνησης,  έχουμε τη δική μας  διακριτή και σταθερή θέση, ακολουθώντας μια πορεία με οδηγό την αξιοπιστία και την ασφάλεια.

1981 Ιδρύεται η INTERTRANS στην Ελλάδα ως παράρτημα γερμανικής μεταφορικής εταιρείας και ξεκινά να λειτουργεί ως πρακτορείο. Με σταθερά και μεθοδικά βήματα, ανοίγουμε το δικό μας  δρόμο στο πεδίο των μεταφορών, φροντίζοντας πάντα να αφουγκραζόμαστε  τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη.

2000 Μαζί με την αλλαγή της χιλιετίας, αλλάζει και η μετοχική σύνθεση της INTERTRANS. Η νέα διοίκηση επενδύει σε νέο, εξειδικευμένο προσωπικό.

2003 Συνάπτουμε αποκλειστική συνεργασία στη  Γερμανία και την Ολλανδία.

2004 Ξεκινάμε αποκλειστική συνεργασία στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

2007 Εξασφαλίζουμε αποκλειστική συνεργασία στην Ιταλία και τη Γαλλία.

2010 Αναδιοργανώνουμε  τη λειτουργικότητά της στο γερμανικό έδαφος, δημιουργώντας 4 hubs με πολλαπλές εβδομαδιαίες groupage αναχωρήσεις.

2012 Εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, η INTERTRANS αναπτύσσεται θεαματικά και αυξάνει τον κύκλο των εργασιών της ενώ την ίδια χρονιά συνάπτουμε αποκλειστική συνεργασία στην Ισπανία και τη Νότια Γερμανία.

2014 Ξεκινάμε αποκλειστική συνεργασία στη Μ. Βρετανία και την Αυστρία και δίνουμε το στίγμα για μια συνεχιζόμενη ανάπτυξη που καθιστά την INTERTRANS δυναμικό «παίκτη» στο πεδίο των ευρωπαϊκών μεταφορών.

2016 Αποκτάμε νέα στελέχωση, το οργανόγραμμά της  INTERTRANS ανανεώνεται και διαθέτει πλέον νέα εταιρική ταυτότητα, προκειμένου να συνδυάσει την εικόνα της με τις σύγχρονες υπηρεσίες που παρέχει.

2018 Ξεκινάμε αποκλειστική συνεργασία στην Πολωνία.

2020 Δημιουργούμε νέο υποκατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης.

2021 Τον Οκτώβριο του 2021 η INTERTRANS γίνεται μέλος της οικογένειας του Raben Group, ενός από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς ομίλους στον κλάδο των μεταφορών και της εφοδιαστικής αλυσίδας.

2022 Τον Ιούνιο η εταιρεία μας, ως μέλος του Raben Group, αποκτά νέα επωνυμία: Ως Raben INTERTRANS συνεχίζουμε με ανανεωμένη δυναμική να εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας γρήγορες και αξιόπιστες μεταφορές.