Η Intertrans στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας στη μάχη κατά του Covid-19 - ΝΕΑ -Raben Intertrans

Η Intertrans στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας στη μάχη κατά του Covid-19

28/04/2020

Μια ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης δημιουργήθηκε από το Nettetal της Γερμανίας έως τη Θεσσαλονίκη, για να φτάσει ένα ολόκληρο φορτηγό της Intertrans με νοσοκομειακά κρεβάτια  και προστατευτικό υλικό για υγειονομικό προσωπικό στη συμπρωτεύουσα και από εκεί να διανεμηθεί σε Νοσοκομεία της Ελλάδας. 

Στην Intertrans αποφασίσαμε με ευθύνη να γίνουμε κρίκος της αλυσίδας αυτής και φροντίσαμε αφιλοκερδώς να φτάσει το πολύτιμο φορτίο με συνέπεια και ασφάλεια στον προορισμό του, σε συνεργασία με τον ανταποκριτή μας  KLG EUROPE .

Τη δωρεά των υλικών έκανε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός  Human Plus e.V. www.Human-Plus.org και προορίζονται για τα παρακάτω νοσοκομεία:

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

Ε.Σ.Υ. ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ε.Σ.Υ. ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΕΩΣ

Όπως δήλωσε ο κ. Γεώργιος Τσακίρης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Intertrans, «στόχος της εταιρίας μας ήταν, με αυτή την συμβολική κίνηση να στηρίξουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας μας, που με πραγματική αυταπάρνηση δίνουν, καθημερινά, μια σκληρή μάχη, σώζοντας τις ζωές συμπολιτών μας που προσβλήθηκαν από τον Covid-19».