Επιστροφή στη (νέα) Κανονικότητα - ΝΕΑ -Raben Intertrans

Επιστροφή στη (νέα) Κανονικότητα

02/06/2020

Με τη σταδιακή επιστροφή στη νέα κανονικότητα, είναι ευκαιρία για μία αποτίμηση, ώστε η κρίση πραγματικά να αποτελέσει και ευκαιρία για βελτίωση. 

Οι οδικές μεταφορές δέχθηκαν ισχυρό πλήγμα στην Ευρώπη και οι εταιρείες έπρεπε να προσαρμοσθούν κατάλληλα στα νέα δεδομένα ώστε να ελαχιστοποιήσουν την αρνητική επίδραση στους πελάτες τους. Οι καθυστερήσεις στα σύνορα και οι διαφορετικές συνθήκες που επικρατούσαν σε κάθε χώρα δημιούργησαν συνθήκες πρωτόγνωρες για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Σήμερα η κατάσταση έχει πλέον επανέλθει στα προ κορωνοϊού επίπεδα στα σύνορα και η ταχύτητα διέλευσης και εξυπηρέτησης είναι η συνήθης.

Σε όλη τη διάρκεια της κρίσης, η Ιntertrans δε σταμάτησε ούτε μία στιγμή να πραγματοποιεί μεταφορές στην Ευρώπη, τηρώντας πάντα τις προδιαγραφές ασφαλείας στο έπακρο και λαμβάνοντας τις απαραίτητες προφυλάξεις για τους συνεργάτες μας αλλά και το κοινωνικό σύνολο.
Βρισκόμαστε λοιπόν στη διάθεση των πελατών μας, παρέχοντας τις υπηρεσίες που έχετε συνηθίσει με την παροιμιώδη αξιοπιστία της Intertrans. Ένας σύγχρονος και αξιόπιστος στόλος οχημάτων, σε συνδυασμό και αγαστή συνεργασία με το εκτενές δίκτυο ανταποκριτών μας στην Ευρώπη είναι στην υπηρεσία σας για περισυλλογές και παραδόσεις groupage, τμηματικών και πλήρων φορτίων από:

  • Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο , Ιταλία, Γαλλία,  Ισπανία, Αυστρία, Αγγλία, Πολωνία, Βουλγαρία

και προς:

  • Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστρία, Ιταλία , Γαλλία, Πολωνία και Βουλγαρία.

Έτσι, εντός ή εκτός κρίσης, η Ιntertrans παραμένει η μία σταθερά στις οδικές μεταφορές εντός Ευρώπης !